Kan du holde til syv dages regnvejr? Det kan GEOX!

Vi er lige blevet introduceret til en af de bedste salgsfremmende videoer, man har set i lang tid. Videoen hedder Seven Days of Rain, og falder sammen med lanceringen af F/W13 Amphibiox kollektionen fra GEOX, og den er godt nok overbevisende.

Seven Days of Rain er bygget op omkring forestillingen om ”en mand, der vandrer rundt i 7 dage i konstant regn”, hvor seerne følger en gennemsnitlig mand ved navn Tom i løbet af en uge, mens en kunstig sky følger ham hvert et skridt han tager, med tilhørende regn i alle situationer.

Videoen følger Tom, hvor han går gennem sin ugentlige rutine i Barcelonas urbane jungle, og nye sko bliver introduceret hver dag, hvor skoene bliver udsat for nye udfordringer i regnvejret, og dermed testet under de vanskeligste vilkår for at opnå det optimale resultat.

De syv dage med nedbør skal ikke kun vise kollektionens funktionalitet og dens unikke vandtætte teknologi, men er også en metafor for, at ”uanset hvad verden kaster mod dig, må du bevare gåpåmodet, og så tager livet dig med på en vidunderlig (og tør) rejse”.

Den tørre Tom har sin egen Twitterkonto (@GEOXSHOETESTER), så det er nemt at følge med i hans daglige liv.

Skoene er noget for sig selv, de er ikke kun lige a la mode, men også ligeså gode til arbejdet og til et lille besøg på den lokale bar.

Du kan se videoen her: